winactie kerstpakket

Tromgeroffel!!

De winaars van het kerstpakket zijn geworden…

* Jessica Reurink
* Janent Rijnsdorp

gefeliciteerd

Stuur een mailtje naar info@scheurwaterevents.nl met je gegevens.
Dan komt het kerstpakket zo snel mogelijk jullie kant op.


All I Want For Christmas is….

dit superleuke ‘foute’ kerstpakket

 

Scheurwater Events geeft er 2 weg

 

WAT ZIT ERIN?

We gaan je niet precies vertellen of laten zien wat er inzit, dat blijft een verrassing. Er zitten in ieder geval 2 tickets in voor het foute feest op 17 feb 2018 in het Develpaviljoen.

WIL JE MEEDOEN?

Je kan meedoen t/m maandag 18 december 2017.  De winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdag 19 december.

 

58 antwoorden op “winactie kerstpakket”

  1. Ik gun t mezelf omdat ik altijd voor mn clubje nmlk heel veel mensen blij maak met veel dingen organiseren..(o.a dit foute feest waar ik nog meer mensen mee enthousiasmeer om mee te gaan)

  2. Bij deze zou ik het kerstpakket aan mijn man en ondergetekende geven. Wij hebben een jaar met meer negatieve ervaringen dan positieve helaas. Ik zit er nu zelf ook eigenlijk wel doorheen en ik hoop dat 2018 en positiever jaar voor ons gaat worden. De 2 tickets voor de foute party die houden we dan ook zelf. Zelf ben ik 10 februari jarig dus dan kunnen wij op 17 februari samen met q music mijn verjaardag vieren.

  3. Ik gun het me zelf heb een slecht jaar achter de rug en zou hem graag afsluiten met een feestje en alle ellende daar mee achter me
    Laten 😃

  4. Ik gun mezelf en mn mannetje dit pakket, waarom, om even lekker met zn 2e weg te zijn, we zijn namelijk met kerst en oud en nieuw niet samen omdat hij nu voor 5 weken op vakantie is en we de tijd op deze manier lekker ff kunen in halen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *